Графік роботи:

Будні: 09:00–17:00

Сб-Нд - Вихідні

0
Каталог
Укр

Набір - Pupa Smoky Eyes Kit

Склад набору: 4-кольорова палетка тіней ― Pupa 4Eyes Palette 6g + олівець для контуру очей ― Pupa Mini Multiplay Pensil 0.8 g

4-кольорова палетка тіней ― Pupa 4Eyes Palette
Набір вишуканих тіней для повік, які дозволять виявити і підкреслити хвилюючу красу Ваших очей. В тінях використані спеціальні інгредієнти, що зволожують шкіру, запобігають появі зморшок. Завдяки цим інгредієнтів тіні довго зберігаються, не розмазується, не скочуючись в грудочках.

Склад: Dimethicone, Iron oxides, Methylparaben, Ethylparaben, Boron Nitride, Calcium Sodium Borosilicate, Propylparaben, Butylparaben, Disodium EDTA, Dehydroacetic acid. may contain: CI77019 (Mica), CI778981 (Titanium Dioxide).

Спосіб застосування: Нанесіть самий світлий відтінок на всю повіку, і розтушуйте. Самим темним кольором підведіть очі уздовж нижніх вій і розтушуйте. Темним відтінком проведіть лінію вздовж верхніх вій і в куточках очей. Злегка розтушуйте. Нанесіть більш темний колір на рухому повіку, ретельно розтушувавши перехід кольору.

Олівець для контуру очей ― Pupa Mini Multiplay Pensil
Олівець для очей "3 в 1". Поєднує в собі ефект олівця для очей для інтенсивного кольору, ефект олівця для підводки очей і ефект тіней для повік. До складу олівця входить масло жожоба, вітамін Е і масло насіння бавовнику для захисного та заспокійливого ефекту. Виняткова кремова текстура і латексний аплікатор забезпечують легке і бездоганне нанесення.

Склад: Iron Oxides, Paraffin, Isostearyl Neopentanoate, Lanolin Alcohol, Ozokerite, Octyldodecanol, Mineral Oil, Polyethylene, Cera Alba/Beeswax, Ci 77266/2 Black, Ci 77510, Tocopherol, Methylparaben, Propylparaben.


Спосіб застосування: проведіть контур залежно від форми очі. Щоб точно обвести контур очей, не проводите одну суцільну лінію, а робіть кілька штрихів один за іншим, рухаючись від внутрішнього куточка ока до зовнішнього.
Об'єм: 6g/0.8 g

Виробник: Pupa (Італія)
Зроблено: Італія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Накладений платіж (оплата при отриманні якщо замовлення від 300 грн)
  • Готівкою при отриманні.
  • Кредитною картою в privat24.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанку.
  • Самовивіз  м.Київ, вул.Молодогвардійська, 20
  • Кур'ер Нової Пошти за адресою
  • Нова Пошта
  • Делівері

Набір - Pupa Smoky Eyes Kit 340984

Артикул 232814344
Немає в наявності
215 грн
цвет теней
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список очікувань
Характеристики
вік 18+
стать Жіноча
час застосування Універсальний
Країна виробництва Італія
Вгору